Data Erasure by Norman
 NORMAN International Hulp nodig? Klik hier!
Wat is data erasure?

Data erasure laat zich erg eenvoudig omschrijven: het permanent wissen van alle gegevens van harde schijven in computers. Doel: dat deze nooit meer zijn te raadplegen.

Dat is dus de eenvoudige omschrijving. De uitvoering is echter veel ingewikkelder. Om daadwerkelijk álle gegevens van uw pc definitief te wissen, zijn meerder methodes voor handen:
  • hardwarematig wissen
  • softwarematig wissen
Norman/SHARK biedt u op beide gebieden de meest betrouwbare oplossing met ExpertEraser en de Degausser. Zie elders op de site hoe beide oplossingen u van een potentieel probleem van enorme omvang kunnen afhelpen.

Want laten we wel wezen: elke PC of laptop bevat tegenwoordige gegevens die zeer vertrouwelijk zijn. Te denken valt aan credit card nummers, wachtwoorden of mogelijk zelfs vertrouwelijke gegevens van klanten.

Elke PC gaat gemiddeld 3 jaar mee voordat hij wordt vervangen. Veelal wordt dan de oude PC verkocht of gedoneerd aan een goed doel. Als deze PC dan nog gegevens bevat die niet voor anderen bestemd zijn, is de schade mogelijk niet te overzien.

Daarom: dataerasure is van levensbelang!
 
 Norman is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van data security. Met producten voor antivirus (virus control), persoonlijke firewall, antispam, encryption, data recovery, en gecertificeerde data erasure, speelt Norman een belangrijke rol in de data industrie.