Data Erasure by Norman
 NORMAN International Hulp nodig? Klik hier!
NORMAN DEGAUSSER DG.02 - service/ onderhoud
De DG.02 is zodanig ontworpen dat minimaal onderhoud is vereist en het apparaat is voorzien van een ingebouwd kwaliteitscontrolesysteem dat onder alle omstandigheden topprestaties garandeert. Als dit systeem een probleem detecteert, wordt dat aangegeven via de indicatoren op het voorpaneel.

De Degausser bevat een serie verzegelde loodzuuraccu's die de vereiste stroomsterkte leveren. Deze accu's zijn onderhoudsvrij, maar hebben echter wel accu's een bepaalde levensduur. De levensduur wordt mede bepaald door de bedrijfsomstandigheden (temperatuur) en het gebruikspatroon. Op basis van accuspecificaties, het ontwerp voor het laden/ontladen en het verwachte gebruikspatroon, is de geschatte levensduur van de accu's ongeveer 4 jaar.

Hoewel de gebruiker niets hoeft te ijken, moet het kwaliteitscontrolesysteem elke 2 jaar worden gecontroleerd. Deze ijking wordt door Norman als service geboden.
 


Voorpaneel van de Norman Degausser DG.02

Klik hier voor een impressie van de mogelijkheden
 Norman is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van data security. Met producten voor antivirus (virus control), persoonlijke firewall, antispam, encryption, data recovery, en gecertificeerde data erasure, speelt Norman een belangrijke rol in de data industrie.