Data Erasure by Norman
 NORMAN International Hulp nodig? Klik hier!
Data erasure in het algemeen

Wij horen u al denken “daar zit ik nu net op te wachten”. U doet er natuurlijk alles aan om uw kostbare, aan de computer toevertrouwde gegevens te beschermen en nu komen wij u vertellen dat we die gegevens wel eens even kwijt gaan maken. En nog gegarandeerd ook! Toch is dit minder raar dan u denkt.

Er is namelijk één moment in het leven van een PC dat u alle daarin opgeslagen gegevens wél kwijt wilt. Voorgoed! Dat is het moment waarop die PC wordt vervangen door een nieuw exemplaar.

U kunt dan verschillende dingen doen om uw (vertrouwelijke) gegevens te wissen:
  • U formatteert de harde schijf of u gebruikt speciale software om deze “volledig” te wissen. Jammer, met vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van het terughalen van gegevens kunnen wij daarna nog minimaal 10% van de gegevens van zelfs de meest rigoureus gewiste media “recoveren”. Rekent u zelf eens uit hoeveel documenten dat zijn op uw harde schijven!
  • U laat de machine in de kelder staan. Jammer, want u had die machine nog voor een leuk bedrag kunnen verkopen. Als u er maar zeker van was dat niemand meer bij uw gegevens kon komen...
  • U haalt de drive uit de PC (slaat hem op of vernietigt hem) en verkoopt de machine. Jammer, deze handeling kost u tijd en geld en bovendien is een PC zonder harde schijf nu niet bepaald courant. De machine brengt dus véél minder op.
Norman/SHARK biedt u dé oplossing voor dit probleem: Norman Certified Data Erasure. Deze software is ontwikkeld vanuit onze expertise om gegevens te “recoveren”. Het omzeilt de BIOS en het operating system. Door de directe aansturing van de drives wordt het mogelijk om alle gebieden van de harde schijf te overschrijven. Normale “disk software” kan dit niet (daarom kunnen wij die 10% van de data terughalen).

Het resultaat is een “erasure” van 100%, dat garanderen we zelfs middels een certificaat! Onze software voldoet immers aan de standaards van het US Department of Defence én aan NATO standaarden, daarom gebruiken vele grotere organisaties onze service al. Onlangs heeft zelfs de Belastingdienst een eerste order verstrekt voor het wissen van 40.000 PC’s!

Wij denken dat onze service ook voor u bijzonder interessant kan zijn. Binnenkort zullen wij contact met u opnemen om hierover van gedachten te wisselen.

Contact informatie Data Erasure

Contact: Dhr. Robbert Brans
Telefoon 09.00 - 17.00 uur: +31- (0)23-7890244
Fax: +31-(0)23-5613165

informatie: dataerasure@norman.nl
 
 Norman is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van data security. Met producten voor antivirus (virus control), persoonlijke firewall, antispam, encryption, data recovery, en gecertificeerde data erasure, speelt Norman een belangrijke rol in de data industrie.